Cafetto MFC Green biologische melkrestenreiniger 1 ltr.

Cafetto
Bestel
  • BeschrijvingMFC Green bevat biologisch afbreekbare wasmiddelen en is afgeleid van natuurlijke zuren. Zorgt voor een uitstekende verwijdering van melkvet en ontkalkt de automatische melkopschuimers. MFC Green laat ook na het spoelen geen spoor van geur achter. Het is getest en geëvalueerd en voldoet aan de strengste normen op het gebied van toxicologie en corrosiviteit. De ingrediënten en formulering van de producten die NSF-gecertificeerd zijn, zijn veilig in gebruik, laten geen schadelijke resten achter en veroorzaken geen corrosie in de koffiemachine.

Zorg ervoor dat de witte dop goed is afgesloten en draai de groene dop iets los. Knijp voorzichtig in de fles tot het reservoir 50 ml meet, verwijder de groene dop en giet het uit het reservoir.
Voeg 50 ml MFC Green toe aan 1 liter warm water in een reinigingscontainer. Zorg ervoor dat u de groene dop terugplaatst en goed afsluit nadat u de vereiste dosis heeft gegoten.
Steek de zuigbuis van de melkopschuimer in de oplossing. Laat de volledige oplossing door de opschuimer lopen.
Herhaal bovenstaande procedure met 1 liter schoon water om alle componenten grondig te spoelen. Niet mengen met andere chemicaliën.