Cafetto MCF Blue alkalische melkrestenreiniger 1ltr.

Tijdelijk niet leverbaar.
  • Beschrijving

DOODT ALLE VOORKOMENDE BACTERIËN DIE VERBONDEN ZIJN MET MELK
Onafhankelijke laboratoriumtests tonen aan dat Cafetto ® MFC ® Blue 99,999% van de Listeria doodt als het volgens de instructies wordt gebruikt.
HOGE PRESTATIES
Zorgt voor een uitstekende verwijdering van melkvet en ontkalkt de automatische melkopschuimers. MFC® Blue laat ook na het spoelen geen spoor van geur achter.
VEILIG VOOR U EN UW MACHINE
Veilig voor alle machineonderdelen. Het is getest, geëvalueerd en voldoet aan de strengste normen op het gebied van toxicologie en corrosiviteit. De ingrediënten en formulering van de producten die NSF-gecertificeerd zijn, zijn veilig, laten geen schadelijke resten achter en veroorzaken geen corrosie in de koffiemachine.

Zorg ervoor dat de witte dop goed is afgesloten en draai de blauwe dop iets los. Knijp voorzichtig in de fles tot het reservoir 50 ml meet, verwijder de blauwe dop en giet het uit het reservoir.
Voeg 50 ml MFC Blue toe aan 1 liter warm water in een reinigingscontainer. Zorg ervoor dat u de blauwe dop terugplaatst en goed afsluit nadat u de vereiste dosis heeft gegoten. Steek de zuigbuis van de melkopschuimer in de oplossing. Laat de volledige oplossing door de opschuimer lopen.
Herhaal bovenstaande procedure met 1 liter schoon water om alle componenten grondig te spoelen.
Niet mengen met andere chemicaliën.