Voor diegenen die gewoon lekkere koffie willen maken zonder gedoe, hebben wij in onze winkel een aantal volautomatische Nivona espressomachines. De lekkerste koffie middels een druk op de knop, al dan niet met melk uit de automatische melkopschuimer. De machines zijn allemaal uitgerust met makkelijk uit te voeren onderhoudsprogramma’s, zodat u kunt genieten van heerlijke koffie's zonder veel rompslomp. Dus maximaal koffiegenot en minimaal gedoe.
Dit topmerk maakt al jaren machines, die elk jaar weer in Duitsland als beste uit de diverse testen komen. De degelijke machines zijn gebouwd om jarenlang een perfecte kop koffie te maken. Met dit “Qualitätsprodukt” haalt u een merk in huis voor jarenlang koffiegenot. (Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.)
Als specialist op het gebied van koffie en koffiezetsystemen kunnen wij u diverse volautomatische en filterzetmachines demonstreren. Een goed advies op basis van de wensen en de koffieconsumptie van de klant is hierbij heel belangrijk. Wij nemen met genoegen de tijd voor een uitgebreide voorlichting, zodat wij u altijd een passende machine kunnen aanbieden. En omdat we graag willen dat u tevreden bent over uw keuze mag u sommige van onze demo espressomachines kosteloos en vrijblijvend een week thuis uitproberen voordat u een beslissing neemt. Vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer: 0573-253150.
Vanaf € 579,00

Nivona 5-serie

Nivona NICR 550-Mat zwart/Chroom
Nivona NICR 560-White line/Chroom
Vanaf € 699,00

Nivona 6-serie

Nivona NICR 690-Mat zwart/Chroom
Nivona NICR 695-Titanium/Chroom