Moccamaster KBG Select

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De nieuwe Moccamaster. KBG Select is zowel voor 10 als ook voor 6 koppen. ECBC gecertificeerd. Leverbaar in diverse kleuren!
Vanaf € 239,00.

Perfecte zettemperatuur van 92º-96º : minder zuur en minder bitter. Bij deze temperatuur lost het water de aroma-bevattende oliën op, dit geeft een ideale balans tussen zoetheid en bitterheid. Zeer snelle een geluidsarme bereiding: 10 kopjes binnen 6 minuten9-gats doorlooppijp van roestvrij staal voor een gelijkmatige waterverdeling. De deksel met mengpijp zorgt voor een homogene koffiefilterhouder met automatische druppelstop, zodat u een kopje koffie kunt inschenken, terwijl de koffie nog niet helemaal is doorgelopen. Effectieve brandbeveiliging: koffiezetten en warmhoudplaat zijn gescheiden systemen. Als de koffie is gezet, schakelt het koffiezetgedeelte automatisch uit. De warmhoudplaat houdt de koffie op 80º-85ºC en schakelt na 40 minuten automatisch uit.
Hoogwaardig koperen verwarmingselement. In Nederland met de hand gemaakt en individueel getest. Tijdloos design en duurzame, recyclebare materialen, BPA-vrij. Extreem lange levensduur. Losse onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen en te vervangen. Gecertificeerd door het European Coffee Brewing Centre (ECBC).5 jaar garantie
Technische gegevens:Afmeting H 36 cm, B 32 cm, D 17 cmGewicht 2,8 kgVermogen 1.520 WSnoer 100 cmKoffiefilter maat 4