Tot er meer bekend is over COVID-19 geven wij voor uw en onze veiligheid geen workshops en lezingen.
Workshops: Bij Semmelink Koffie Thee Schenkerij VOF kunt u ook zelf een heerlijke espresso of cappuccino leren bereiden. Tijdens beide workshops leert u meer over koffie en de juiste malingen voor elke koffievariatie. De workshop koffie gaat verder in op het brandproces en het samenstellen van verschillende melanges. U gaat ook zelf uw eigen koffiemelange samenstellen en branden en mag die mee naar huis nemen. U gaat zelf diverse koffie’s cuppen (proeven) en natuurlijk is een wedstrijdje proeven ook onderdeel van het programma.
Verder gaat u op de professionele La Marzocco espressomachine zelf een heerlijke kop koffie/espresso maken. De workshop melk opschuimen gaat verder in op de verschillende soorten melk voor de perfecte cappuccino of latte macchiato en het melk opschuimproces.Ook hier gaat u werken met de professionele La Marzocco espressomachine.
Beide workshops worden gegeven door Drikus Semmelink, gecertificeerd Barista, oftewel deskundige op het gebied van koffie en koffie zetten. U kunt tijdens de avond onbeperkt koffie drinken en voor de inwendige mens is er heerlijk vers gebakken Danish pastry. Maak er een gezellig bedrijfsuitje van of geniet met vrienden van een leerzame avond.
Het minimum aantal personen voor beide workshops is vier personen. Het maximum aantal personen voor de workshop koffie is acht en voor de workshop melkschuimen zes personen. Voor aanmelding en verdere vragen kunt u ons altijd mailen. Klik op de workshop die u wilt volgen voor meer details.
Lezing: Op zoek naar een interessant item voor uw verenigings- of clubavond? Drikus Semmelink verzorgt een gezellige, zeer informatieve lezing over koffie. Voor kleine groepen (maximaal 20 personen) kan dit in onze gezellige schenkerij in het centrum van Lochem en voor grotere groepen kan de lezing verzorgt worden op locatie. Ook de workshop koffie kan voor grotere groepen op locatie worden gegeven. Belt u ons gerust voor meer informatie.